Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Ohjeita sivujen käyttäjälle

Ohjeita sivujen käyttäjälle

Askolan kunta toivoo sivujensa palvelevan kuntalaisia ja muita sivujen käyttäjiä mahdollisimman hyvin. Tässä muutamia ohjeita sivujen ja sivuilta löytyvän aineiston käytön helpottamiseksi.

Sivuilla käytetyn tekstikoon suurentaminen:
Käytä näppäinyhdistelmää Ctrl ja + -merkki (plus), jolloin teksti suurenee asteittain jokaisella uudella plus-merkin painalluksella. Ohje toimii ainakin Explorer- ja Firefox -selaimilla.

PDF-tiedostot:
Monet sivuilla olevista lomakkeista ja muista aineistoista ovat PDF-muotoisia. Tämän tiedostomuodon lukeminen vaatii koneelle asennetun lukuohjelman. Mikäli koneellasi ei ole tällaista ohjelmaa ennestään, voit ladata sellaisen ilmaiseksi internetistä esim. täältä. Suoraan suosituimman lukuohjelman (Adobe reader) lataukseen pääset tästä.

Flash Player:
Kunnan sivujen yläosassa olevat vaihtuvat valokuvat käyttävät Flash Player-ohjelmaa. Sivujen katseleminen onnistuu kuitenkin myös ilman sitä. Mikäli kuitenkin haluaisit kyseisen ohjelman, saat sen ladattua koneellesi esim. täältä.

Palautetta sivuista
Palautetta Askolan kunnan sivuista voit lähettää sähköpostiosoitteeseen askola@askola.fi tai sivuilla olevan Palautelomakkeen kautta.