Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset

Kunta järjestää oppilaalle kuljetuksen oman koulupiirin kouluun tai korvaa oppilaan huoltajalle koulumatkakustannuksia, jos koulumatka on yli 5 kilometriä.

Oppilaan varsinaisella koulumatkalla tarkoitetaan oppilaan päivittäistä kodin ja koulun välistä matkaa, jonka oppilas kulkee mennessään kouluun lyhintä, jalankulkukelpoista ja yleisessä käytössä olevaa tietä pitkin kodin pihalta koulun pihalle.

Kunnan velvollisuutena ei ole järjestää koulukuljetusta koko matkalle, vaan kuljetus voidaan järjestää vain osalle matkasta. Kilometrirajat ovat pisimpiä mahdollisia omavastuumatkoja, jotka oppilaan tulee varautua kulkemaan omia neuvoin.

Koulukuljetuksista lisätietoja antaa alakoulujen ja yläkoulun osalta koulusihteeri Mia Aaltonen, puh. 040-7109171 ja lukion osalta koulusihteeri Annukka Sintonen-Seger, puh. 040-7146705. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@askola.fi


Koulukuljetuksia koskevat periaatteet 1.8.2016 alkaen

Kuljetussuunnitelma lv 2016-2017

Koulukuljetushakemus esikoululaisille

 

Koulukuljetushakemus