Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Starttipaja

STARTTIPAJALTA SUUNTAA!

Starttipaja on tarkoitettu 15-29-vuotiaille askolalaisille nuorille, jotka tarvitsevat uutta suuntaa elämäänsä. Pajajakso luo mahdollisuuden pohtia rauhassa omaa tulevaisuutta, on se sitten opiskelu-, työharjoittelu- tai työpaikan löytyminen.

Toiminta sisältää erilaisia elämänhallintaan liittyviä asioita kuten ruoanlaittoa, kaupassa käyntiä, harrastusmahdollisuuksiin tutustumista, kädentaitoja, oman talouden suunnittelua, vierailuja, retkiä ym. Jokainen saa yksilöllisen neuvonnan ja ohjauksen omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiin perustuen.

Starttipaja toimii NuTan tiloissa Askolan yläkoululla päivisin klo 9-14. Pajalle voi osallistua 1-5 päivänä viikossa ja pajajakso on aina 3 kk kerrallaan. Starttipajalle hakeudutaan joko TE-toimiston, sosiaalitoimiston, Starttipajan tai etsivien nuorisotyöntekijöiden kautta.

 

Yhteystiedot:

Titta Härkänen

pajaohjaaja

p. 040 7109 232