Koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto

Koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon tavoitteena on turvata jokaiselle lapselle ja nuorelle terve kasvu ja kehitys. Koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa huolehditaan lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveyden edistämisestä yhteistyössä vanhempien, oppilaitoksen ja oppilashuoltotyöryhmien kanssa. Tavoitteena on myös ehkäistä lapsen ja nuoren syrjäytymistä, sairauksia, ongelmia sekä terveyserojen syntymistä sekä luoda perusta terveelle aikuisuudelle.

Juornaankylän, Kirkonkylän, Monninkylän ja Särkijärven koulujen terveydenhoitajana toimii Sari Suoja p. 040-7146 702

Askolan koulun, Amiston ja lukion terveydenhoitajana toimii Taina Hattunen p. 040-5399 073