Yleistä Ajankohtaista Tapahtumakalenteri Avoimet työpaikat Vaalit Päätöksenteko Yleishallinto Sivistystoimi Kirjasto Vapaa-aika Sosiaali- ja terveystoimi Tekninen toimi Rakentaminen ja ympäristö Kaavoitus Yritykset Linkit Kriisin sattuessa Palautelomake

Vuokra-asunnot

 

Askolan kunnanvaltuusto on vuonna 2010 päättänyt yhtiöittää Askolan kunnan omistamat vuokra-asunnot kahteen yhtiöön, jotka Askolan kunta omistaa edelleen kokonaan.

Kirnujen Asunnot Oy -nimiseen yhtiöön on sijoitettu kaikki ARA-määräysten ohjaamat vuokra-asunnot. Kirnujen Asuntoihin kuuluvat seuraavissa osoitteissa olevat huoneistot:

Askolantie 2, Askola
Kyttäläntie 9, Monninkylä
Kyttäläntie 7, Monninkylä
Ojasillantie 3, Monninkylä
Huhtakuja 2, Juornaankylä
Pokemäentie 11, Monninkylä

Linnankosken Asunnot Oy -nimiseen yhtiöön on sijoitettu kaikki vapaarahoitteiset vuokra-asunnot. Linnankosken Asuntoihin kuuluvat seuraavissa osoitteissa olevat huoneistot:

Askolantie 5, Askola
Askolantie 34, Askola
Askolantie 35, Askola
Ojasillantie 1, Monninkylä
Helkamäentie 30, Monninkylä

Vuokrataloyhtiöille kunnanhallitus on nimittänyt hallituksen johon kuuluvat seuraavat henkilöt: Antti Mantere (pj), Erkki Pusula, Olli-Pekka Heikkilä, Marjukka Kalilainen, Maaret Räsänen.

Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty ktm, its Antti Leivonen, joka toimii myös kiinteistöjen isännöitsijänä. Yhtiön laskutusta ja taloushallintoa hoitaa sopimuksen mukaisesti Isännöinti Leivonen Oy. Vuokra-asuntojen asukasvalinnasta vastaa edelleen Askolan kunta. Kiinteistönhuollosta vastaa jatkossakin Coor.

Toimitusjohtaja ja isännöitsijä Antti Leivosen tavoittaa parhaiten klo 9-16 numerosta 050-3375770 tai sähköpostilla antti(a)leivonen.com 

Askolan kunnalla on muutamia asuntoja. Nämä siellä täällä olevat asunnot ovat pääasiassa koulujen yhteydessä olevia asuntoja. Vain vanhusväestölle tarkoitettuja asuntoja ovat Kirkonkylässä sijaitseva Kirkonkylän vanhustentalo ja Monninkylässä sijaitseva Leakoti.

Asuntohakemus on voimassa 6 kuukautta, jos haluatte tämän jälkeen olla edelleen asunnon hakijana Askolan kuntaan pyydämme Teitä ilmoittamaan siitä joko kirjeitse tai puhelimitse.

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

ASUNTOHAKEMUS

Asuntoasioissa ota yhteyttä hallintosihteeri Maina Anttilaiseen, puh. 040 7109 104 tai etunimi.sukunimi@askola.fi