Ohjattu perhepäivähoito

Perhepäivähoitajalla voi lain  mukaan olla hoidossaan  neljä alle kouluikäistä ja yksi esikoululainen tai ekaluokkalainen osapäiväisesti.

Askolassa työskentelee neljä kunnallista perhepäivähoitajaa. Lisäksi kunnan alueella on yksityisiä eli valvottuja perhepäivähoitajia.

Hoitajan kotona tapahtuva hoito on yksilöllistä hoitoa pienessä lapsiryhmässä ihan oikeassa kodissa. Se on tavoitteellista ja laadukasta, vaikkakin kodinomaista. Perhepäivähoitajat valmistavat kotiruokaa ja toteuttavat myös lasten toiveita ruuan suhteen. Yhteistyötä päiväkotien ja ryhmisten kanssa tehdään jatkuvasti, esim. varahoidon suhteen.

Lisää tietoa hoitajan kotona tapahtuvasta perhepäivähoidosta saa kunnanvirastolta varhaiskasvatusjohtajalta.

Askolantie 30
07500 Askola