02.12.2016

JUMPPAOHJELMA KEVÄT 2017

Kevään jumpat alkavat viikolla 2 ja päättyvät viikolla 17.

HINNAT
45€/kausi
28€/kausi lapset, opiskelijat, työttömät, kotiäidit, eläkeläiset
HUOM! Pilates 10€/kerta ja Afrotanssi 90€/kausi

Sitovat ilmoittautumiset 2.12.2016 alkaen TÄSTÄ tai liikunnanohjaaja Tuukka Virolainen p. 040-7109 240

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja peruuttamatta jääneet ilmoittautumiset laskutetaan täysimääräisenä.

Maanantaisin Monninkylän alakoulun salissa klassista pilatesta klo 19.00-20.00.  Hinta 10€/kerta

Klassinen pilates perustuu Joseph Pilateksen oppeihin ja kunnioittaa metodin kehittäjän ainutlaatuista visiota liikkumisesta ja terveydestä. Ainutlaatuinen kehonhallintamenetelmä ja todellinen löytöretki omaan kehoon.  Pilatesharjoittelu parantaa voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, sekä hallintaa ja tietoisuutta omasta kehosta. Harjoittelun tavoitteena on optimaalisen toiminnallisen ryhdin kehittäminen. Tähän pyritään vahvistamalla keskivartalon syviä lihaksia, opettelemalla oikeaoppisia liikeratoja, pidentämällä lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia, jotka rajoittavat kehon liikkuvuutta, sekä tehostamalla hengitystä.  Klassista pilatesta ei suositella kuitenkaan raskaana oleville sekä akuutista välilevyongelmista kärsiville.

Ohjaajana pilatesohjaaja Katri Koskinen

Tiistaisin Helkamäessä Afrotanssi klo 19.30-20.30

Perinteinen itäafrikkalainen heimotanssi kertoo tarinoita ja antaa ohjeita hyvään elämään. Tanssi on ilmaisuvoimaista, hauskaa ja virkistää kehoa ja mieltä, vahvistaa lihaksia sekä lisää liikkuvuutta ja koordinaatiokykyä. Etnosaaren ainutlaatuiset Johnson Mlugen koreografiat sisältävät tyypillisesti paljon lantioliikkeitä. Liikkeet ovat matalia ja suuntautuvat kohti maata. Koreografiat perustuvat tansanialaisen Luguru-heimon tansseihin: perinteeseen, joka on vaarassa kadota. Et tarvitse tunneille tuloa varten aikaisempaa kokemusta.

Ohjaajana Johnson Mluge
Hinta 90€/koko kurssi, Etnosaaren sähköposti ja Facebook-ryhmässä oleville asiakkaille 85€. Kertamaksu 10€. Ilmoittautumiset kurssi@etnosaari.fi, 040-5378035 tai tuukka.virolainen@askola.fi

Keskiviikkoisin Monninkylän alakoulun salissa

klo 17.00-17.45  2-4vuotiaiden liikuntakerho. Vanhemmat saavat olla paikalla.

klo17.45-18.30  5-9vuotiaiden liikuntakerho. Lapset jäävät yksin kerhoon.

Lasten liikuntakerhoissa kokeillaan erilaisia liikkumistapoja, jumppaillaan, leikitään, tanssitaan, pelataan jne.

Keskiviikkoisin Helkamäessä klo 18.45-19.30 jumppamix

Jumppamixissä jumpataan eri teemoilla ja välineillä ja ilman. Sama teema on aina 3-4viikkoa. Teemoina esim step-aerobic alkeet, keppijumppa, kuntopiiri, kuntojumppa jne.

Keskiviikkoisin Helkamäessä klo 19.30-20.15 Liikkuvuusjumppa

Liikkuvuusjumpassa keskitytään kehon kokonaisvaltaisen liikkuvuuden kehittämiseen. Tunti sisältää staattista venyttelyä ja toiminallista liikkuvuusharjoittelua. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille.

Torstaisin Juornaankylän seuraintalolla lasten jumppa klo 17.15-18.00

Torstaisin Juornaankylän seuraintalolla Jumppamix klo 18.15–19.00

Jumppamixissä jumppaillaan eri teemoilla ja välineillä ja ilman. Sama teema on aina 3-4viikkoa. Teemoina esim step-aerobic alkeet, keppijumppa, kuntopiiri, kuntojumppa jne..

Torstaisin Askolan koulun salissa ”Äijäjumppa” klo 19.30-20.30
”Äijäjumppa” on sukupuolta katsomatta koville treenaajille haastava, monipuolinen ja maksimaalista hapenottokykyä kehittävä treenikattaus.

Perjantaisin Helkamäessä vanhempi-vauvataaperojumppa 3kk-2v klo 9.30-10.15

Tule jumppaamaan yhdessä vauvasi tai taaperosi kanssa.  Tunti koostuu leikkihetkestä ja jumpasta vauvalle/ taaperolle sekä äidille. Samalla pääset turisemaan kylän muiden äitien kanssa.