Majoitu

Meillä voit valita majoitusvaihtoehdon toiveidesi mukaan. Kaikki majoituskohteemme tarjoavat sinulle rauhaa ja vapautta viettää vapaa-aikaa rennosti omaan tahtiisi. Tulet sitten läheltä tai kaukaa, olet yhtä tervetullut Askolan upeisiin maisemiin!

Tampin kartanoalueella voit yöpyä 1700-luvulta peräisin olevassa väentuvassa tai halutessasi mennä nukkumaan  riippumattoon tähtitaivaan alle. Pieni punainen Immun saunamökki Kylänpääjärven kupeessa on yksi majoitusvaihtoehto kartanoalueella.

Majoitu mukavasti pienen Abborsjö-järven rannalle ja koe Abborsjön aamiaismajoituksen herkullinen aamiainen. Abborsjössä hemmotellaan saunan ystäviä.

Valitse rauhallinen majoituspaikka historiallisesta Prestbackan Pitokartanon miljööstä. Vanhan kivinavetan sviitistä vierailijalle aukeavat henkeäsalpaavan kauniit maalaismaisemat.

Mökkeile rennosti pienemmässä Villa-Nestossa tai isommassa Villa-Bertassa. Mökkien pihapiireissä on tilaa pelata ja leikkiä, saunoa ja käydä joessa virkistäytymässä.

Voit myös valita jylhien ja upeiden maisemien äärellä sijaitsevan järvenrantamökki Villa Järvimaiseman.

Kiinnostaako yöpyminen puiden oksilla metsän sylissä? Nauti yhdessä olemisesta metsän siimeksessä oman porukan kanssa.

Paikoita asuntovaunusi tai -autosi mukavasti luonnon helmaan Korttian matkaparkkiin. Käy tutustumassa ainutlaatuisiin hiidenkirnuihin, jotka sijaitsevat vain reilun kilometrin päässä matkaparkista!

 

Tampin kartanoalue

Lue lisää

Abborsjön aamiaismajoitus

Lue lisää

Prestbackan kartanoalueen majoitus

Lue lisää

Villa-Nesto ja Villa-Bertta

Lue lisää

Villa Järvimaisema

Lue lisää

Puumajoitus

Lue lisää

Korttian matkaparkki

Lue lisää
© Askolan kunta 2024