Syö ja juo

Haluatko syömään, kahville tai ostamaan retkieväitä? Vai haluatko jotain kotiinviemisiä?

Tuorilan kotileipomossa voit nauttia kupposen kahvia ja suolaista tai makeaa syötävää. Voit ostaa myös tuliaisiksi käsityönä valmistettuja leipiä ja leivonnaisia.

Cafe Silja Marien lounaskahvilassa ruuat valmistetaan pääosin lähituottajien raaka-aineista ja kahvilan tarjottavat ovat niin ikään paikallisia. Pizzeria-ravintola Dumanissa on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Askolanpark Restaurant tarjoaa nälkäisille mm. pihvejä, burgereita, pizzoja ja salaatteja.

Uljaan tilalta löydät mansikat ja pensasmustikat. Tilapuodista saat myös mukaasi erilaisia mansikasta ja mustikasta valmistettuja tuotteita, kuten mehua ja glögiä. Uusi-Heikkilän tilan myyntipisteet tarjoavat mansikoiden lisäksi herneitä, erilaisia mehuja ja hilloja sekä satokaudesta riippuen myös muuta marjaa.

Prestbackan Pitokartano tarjoaa loistavat puitteet isollekin joukolle järjestää juhlia, kokouksia ja koulutustilaisuuksia. Prestbackan keittiö tarjoaa perinteisiä maalaisruokia, jotka ovat valmistettu lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Ratia Ranch -tilan tuotteita myydään pääasiassa ennakkotilauksina suoramyyntinä. Tilalta on ostettavissa eettisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettua ylämaankarjan luomulihaa.

Prestbackan Pitokartano

Lue lisää

Askolanpark Restaurant

Lue lisää

Pizzeria-ravintola Dumani

Lue lisää

Tuorilan kotileipomo

Lue lisää

Cafe Silja Marie

Lue lisää
© Askolan kunta 2024