Kuusilinna

sos_kuusilinna

Kuusilinna

Ryhmäperhepäiväkoti Kuusilinna sijaitsee Särkijärven kylässä, noin 15 km Porvoosta Myrskyläntietä ja 12 km Askolan kirkolta, keskellä kaunista maaseutua, Särkijärven alakoulun pihapiirissä.

Syksyllä 2012 Kuusilinnan yhteyteen siirtyi esikouluryhmä, Särkijärven eskarit.

Ryhmäperhepäiväkoti tarjoaa kodinomaisen kasvu- ja kehitysympäristön, jossa lapset huomioidaan yksilöinä iän ja kehitystason mukaisesti. Kuusilinnassa lapsen päivä koostuu monipuolisista leikinomaisista toiminnoista mm. viikoittaisesta musiikkileikkitunnista yhdessä esikoululaisten kanssa. Lähiympäristö luo oivalliset puitteet metsäretkille ja luontoelämyksille.

Ryhmäperhepäiväkoti Kuusilinna
Myrskyläntie 379, 07590 Huuvari